Ben Bronstein


Ben Bronstein on lähellä Jerusalemia asuva israelilainen taiteilija. Hänellä on suomalainen vaimo, ja heillä on neljä lasta. Näistä nuorimmalla tyttärellä on suomalainen aviomies ja he asuvat nyt Suomessa.

Benillä on kokemusta niin valokuvauksesta kuin maalaamisesta, ja hän yhdistää ja sekoittaa nämä kaksi taiteenlajia pyrkien luomaan toimivan synteesin. Taiteen aiheet ovat laajalle levinneitä, ja taiteilija toivoo yleisön osallistuvan visuaalisten mahdollisuuksien etsimiseen.

Hän tekee myös erilaisia video- ja ääniprojekteja.


In English see below.The Clock TowerThe Lonely Figure, Old CityGrapes and Tree in the GardenThe Windy Olive Tree by the Old WallsTwo Birds Above TimeEarly in the GardenOld City Roofs from Birds ViewThe Quiet MomentThe Ancient YellowWaiting for Tomorrow’s Winter6.00 AM Light Looking NorthThe Watchtower in the Garden
Introduction 

Ben Bronstein is an Israeli,  who lives near Jerusalem, married to a Finnish wife, they have four children, one of them, the youngest daughter, has a Finnish husband, and living now in Finland.

With background in photography and painting, he tries to combine and mingle these two media elements and reach a working synthesis. The subjects are wide spread, and the artist wishes the audience to participate in the quest for visual possibilities and possible VisionArtScapes.

He is also involved in other media projects comprising sound & video, as well.