Syvärinen – Tihilä: Ainutlaatuinen elämäni – Aikuisen täyttökirja

19,50 

Kuvaus

Mikään ei korvaa paperia, kynää ja liimaa!

Minäkin haluan täyttää omaa vauvakirjaani, ajatteli kolmen lapsen äiti Katja Syvärinen täytettyään lastensa vauvakirjat. Hän muisti, että nuoruudessa oli ollut ihanaa täyttää teinikalentereja, ja super-trendikäs bujoilu on saanut nykyään ystävät valtaansa. Myös työelämän raportoinnit, cv:t ja erilaiset portfoliot kertovat tarpeesta tallentaa mennyttä.

Katja kertoo: ”Kirjassa pitää olla paikka kaiken maailman mittaustuloksille. Painokäyrät ovat tärkeitä, ja niitä täytyy olla monta, jokaiselle aloitetulle ja epäonnistuneelle laihdutuskuurille omansa. On oltava tilaa värjätyille hiuskiehkuroille ja tärkeille pääsylipuille, sattumuksille ja matkamuistoille.”

Ainutlaatuinen elämäni on päiväkirjan ja kalenterin yhdistelmä sekä muistojen kavalkadi. Kirjaa voi täyttää odottaessaan lapsia harrastuksista tai istuessaan omassa rauhassa kahvilla. Kirjaan mahtuu koko ainutlaatuinen elämä. Se on hengeltään kevyt mutta kurottaa syvälle.

Ainutlaatuinen elämäni on omistajansa näköinen – runsas tai vähäeleinen, avoin tai pidättyväinen, proosallinen tai runollinen. Tämän ihanan aikuisten täyttökirjan avulla voi pysähtyä hetkeen, katsoa taaksepäin tai kurkistaa tulevaan. Kirjan kuvitus on Katja Syvärisen tyttären Venla Tihilän.

Atena 2018

ISBN 9789523004078